Foto Narsis Pelajar Indonesia

Diposkan oleh podomoro

wah wah wah ayu ayu tenan iki cewek iki, gayane narsis puoooll

[imagetag]

[imagetag]

[imagetag]
 

Foto Cah Sekolah Lepas Kontrol

Diposkan oleh podomoro

Mumpung lagi musem cah sekolah, iki enek foto cah sekolah seng lagi lepas kontrol sampe sampe wani pamer susu karo siwok e. pokok e di jamin mak nyoss!

Iki Buktine konco:

 
 
 
 
 


 
 

Pelajar Urakan Seng Hobi Pamer.

Diposkan oleh podomoro

Wah Jan Nemen tenan pelajar saiki, Iseh Smp wes wani buka bukaaan.trus Arep dadi opo koe ndok-ndok!!!
Bapak karo makmu nyekolahke koe iku ben koe pinter,ben iso dadi wong kang bener, malah koe kakean polah koyo ngene:


Tapi yo mugo mugo koe mbesok ra dadi bintang porno koyo miyabi ya ndook!